Loading Dogodki
  • This event has passed.

Leto je naokoli in spodbujeni z lanskimi super odzivi na prvi Trejl bilding vikend, smo vikend druženja, izmenjave izkušenj in učenja na področju načrtovanja, vzdrževanja in “legalizacije” trejlov (gorskokolesarskih poti) zasnovali tudi letos. O lanskoletnem dogajanju je poročal tudi osrednji slovenski gorskokolesarski medij mtb.si.

Trejl bilding vikend 2016 bo potekal 7. in 8. maja 2016 v najzahodnejši vasi v Sloveniji, v Robidišču. Gostili nas bodo na počitniški domačiji Škvor, kjer pravijo:” Robidišče predstavlja dobro izhodišče za raziskovanje Posočja kot za raziskovanje Benečije in Furlanije. Nedaleč stran se nahaja najtoplejša alpska reka Nadiža. Vse glavne zanimivosti in znamenitosti doline Soče in Triglavskega narodnega parka so dosegljive v manj kot pol ure vožnje.” Če k temu dodamo, da so tereni kot nalašč za vzpostavljanje trejlov ter da v Robidišču ne manjka bajkerskega entuziazma, je še en super vikend skoraj zagotovljen.

Danes smo odprli prijave za udeležence. Zaradi organizacije dela in kvalitetnejše izvedbe smo tudi letos primorani omejiti število prijav. Prijave zbiramo do zapolnitve mest oz. najkasneje do 1. maja 2016. Vse informacije in postopek prijave je na voljo na spletni strani www.trejlbildingvikend.si.

Maj bo tudi sicer v Posočju obarvan s športi na prostem, s 4. izvedbo Soča Outdoor Festivala.

Se vidimo v najzahodnejši vasi v Sloveniji, na Trejl bilding vikendu 2016!

Leave A Comment